JUST A SIMPLE STORIES

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

TIN TIN MILO !

KORANG ! OKE TAK ?

Friday, June 3, 2011

SAPE KENAKAN SAPE ?

sambil makan ayam goreng sebab dah lapar sangat


(ooohhhh written in the star , a million miles away....)  **ringtone handphone




entah : hello weh !


insz : errk hello

entah : ko pegi tak umah kawin si epol tu (bkn name sbnar ) ..jom aa pegi saing ngan aq..


insz : epol mane ek ? (**aq takde kwn nme epol ,emm hentam jela ..heee =D )


entah : alaaa epol anak macik ariani tuu ..


insz : ooo..haa bile ? taktau pon dye dah nak kawin .. okea aq join !

entah : wokeyh , ajak Kiah ( bkn name sbnar ) dengan Mat (bkn name sbnar) skali tau (**aq rase time ni dy mati2 caye yg aq ni mmb dy ..wahahaha)


insz : oke no hal (**dengan bangga)


entah :  tunggu kat simpang depan umah ko nanti ..jangan lambat .



okea , taktau la pe jadik esok kat budak tu .. sape suruh kaco mood aq nak makan ..wuahahahahaha ..tp bile pkir balik ....adehh jahatnye aq ni .. fuhh ta nak buat lg ..sian je sape yg kena tu ..huu .. -___-'


(p/s : benda macam ni pon bleh jadik entry ..lol ! )

 =)

2 comments:

  1. hahaha. kesian member tu.

    dia maybe silap number tu.

    XD

    ReplyDelete